Betaalmethoden.

Er zijn 3 betaalmethoden, bij uw bestelling kunt u aangeven hoe u wenst te betalen.
Betaling via iDEAL, PayPal of vooruitbetaling per bank/giro.

Vooruitbetaling.

U selecteert bij betalingswijze "Voorafbetaling bank/giro. U ontvangt van ons direct na afronding van uw bestelling de orderbevestiging/factuur per e-mail. U maakt het bedrag wat in deze orderbevestiging staat over op ABNAMRO bankrekeningnr: 522171451 t.a.v. Veers Design te Raamsdonksveer. Na ontvangst van uw betaling worden de producten naar het door u opgegeven adres verzonden op dinsdag. Na verzending van de betaalde goederen ontvangt u een e-mail met hierin een Track&Trace link van de TNT waarmee u het pakket online kunt volgen

Via uw e-mail ontvangt u altijd een orderbevestiging. Daarom is het belangrijk dat u het juiste e-mailadres invult. In deze orderbevestiging geven wij u aan dat de bestelprocedure succesvol is verlopen en krijgt u een totaaloverzicht van uw bestelling. 

Overboeking vanuit het buitenland
IBAN nr.NL32 ABNA 0522 171 451
BIC:       ABNA NL 2A

Ter attentie van:

Veers Design                                                                                                                           Raamsdonksveer
Nederland

Vermelding:
Ordernummer (dit vindt u bovenaan uw orderbevestiging)

iDEAL 

iDEAL is de nieuwe methode voor online betalen in Nederland
Bij deze betaalmethode kunt u direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met uw eigen bank. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank.

Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden.

Bij het afrekenen van de bestelling kunt u aangeven dat u met iDEAL wilt betalen. Klik dan op de iDEAL-betaalknop en selecteer uw bank. Vervolgens wordt u doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht voor u klaar staat. U wordt door uw bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en u autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven en de webwinkelier wordt ge├»nformeerd dat de bestelling is betaald. 
www.ideal.nl

PayPal

Met PayPal kunt u betalingen online verzenden en ontvangen op een veilige, gemakkelijke en voordelige manier. Heel wat onlinekopers zijn bang om bankgegevens online door te geven aan personen of bedrijven die ze niet kennen. PayPal biedt dan een oplossing voor als veilige tussenpersoon te fungeren. Op die manier komt uw informatie niet in verkeerde handen en blijft u veilig.

  • Uw bankrekening of creditcard wordt aan uw PayPal-rekening gekoppeld. U hoeft deze gegevens daarna nooit meer in te voeren bij het verrichten van een betaling. Om een betaling naar een PayPal-gebruiker te sturen, hoeft u slechts het PayPal e-mailadres van de ontvanger te weten. Nadat u een betaling goedkeurt, schrijft PayPal het bedrag automatisch af van uw rekeningsaldo of uw creditcard.

www.paypal.nl

BESTELLEN